GDPR

Yleinen tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Uutta yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) aletaan soveltaa 25.5.2018 kaikkiin henkilötietoja käsitteleviin yrityksiin ja organisaatioihin. Lempäälän-Vesilahden Pursiseura Ry (jatkossa LVPS ry)noudattaa asetusta myös ja ohessa on tietojesi käsittelyä koskeva seloste.

Lempäälän-Vesilahden Pursiseura Y-tunnus 0569551-8 kerää jäseniltä seuraavat tiedot:

  • Henkilötiedot, nimi ja syntymäaika ilman sotu loppuosaa.
  • Posti-, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Veneen perustiedot, mitat, nimi ja rekisterinumero


Tietojasi tarvitaan ja käytetään pääasiassa seuran jäsen- ja venepaikkarekisterin ylläpitämiseksi, sekä rekistereissä oleville heille kohdistuvaan tiedottamiseen, sekä jäsen- ja venepaikkalaskutuksen järjestämisen vuoksi.
Tietosi tarvitaan ja käytetään myös avainrekisteriin koskien LVPS satamien ja Salonsaaren tukikohtaa.

Rekisteriä hallinnoi ja ylläpitää LVPSRY:n hallitus. Syyskokouksessa valitussa tai vuorossa olevaan LVPS hallitukseen valittujen tai jo kuuluvien henkilöiden tiedot luovutetaan tarvittaviin yhdistyksiä koskevien sääntöjen mukaisiin viranomaisrekistereihin.  

Jäsenten tiedot tallennetaan Suomen Purjehdus ja Veneily Ry:n SPV kattojärjestön Suuli laskutus ja jäsenrekisteriin, jota LVPS ry ylläpitää oman seuransa jäsenien osalta. Seuran jäsenet, jotka ovat suorittaneet Suomen Navigaatioliiton koulutuksia esim. Saaristolaivuri yms tutkintoja ja ovat maksaneet vapaaehtoisen navigaatioliiton maksun, heidän nimi ja osoitetietonsa voidaan luovuttaa Navigaatioliitolle jäsenrekisteriä ja postituksia varten. Avainrekisteri on myös IlOQ lukkojärjestelmää ylläpitävällä lukkoliikkeellä. Seuran kirjanpitoa ylläpitää Kanavan Tilipalvelu. LVPS luovuttaa jäsenensä yhteystiedot tarvittaessa palo-,pelastus-, yms viranomaistahoille.

LVPS ry ei luovuta jäsentensä yhteystietoja kaupallisille osapuolille.

Uudet jäsenet hyväksyvät seuraan jäsenhakemuksensa jättämällä tietojen tallentamisen ja käytön.

Seuran jäsen voi halutessaan pyytää poistamaan luovuttamansa yhteystietonsa rekistereistämme, jolloin jäsenyys Lempäälän-Vesilahden Pursiseura Ry:ssä päättyy automaattisesti. Seurassa ei voi olla jäsenenä ilman seuralle luovutettuja jäsen-/yhteystietoja.

Yleinen uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Hyväksyessäsi tietojesi tallentamisen ja käytön, teidän ei tarvitse tehdä mitään liittyen uudesta asetuksen voimaantulosta johtuvasta tiedotuksesta ja jatkat LVPSRY jäsenenä automaattisesti.

LVPS ry

Edellinen sivu: Seuran Säännöt Seuraava sivu: Yhteydenotto